top of page

OVER MIJ 

IMG_9513.JPG

Nu al bezig met de volgende maaltijd, je neus in de kookboeken en jouw keuken heeft iets weg van de werkplek van een manische scheikundige. Raak je niet uit ge- proefd, -gesmikkeld, -geschranst? Dan ben jij misschien net zoals mij een etenschapper. Welkom bij de club, schuif een stoel aan: het is hier heel gezellig.

 

Lekker eten ging er, vrij letterlijk met de paplepel al in. Mijn ouders hadden een restaurant in Zeeland waar ik dus ook mijn eerste horecaervaring heb opgedaan. Waar ik begon in de afwas stroomde ik door naar de koude keuken en deed ik ook een paar jaar ervaring op als serveerster. Tijdens mijn opleiding aan Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg specialiseerde ik me in de culinaire journalistiek. Tijdens mijn stages bij De Buik, Koffitijd en 5 Uur Live deed ik ervaring op als culinair redacteur. Tijdens mijn opleiding ging ik op avontuur naar Thailand voor het programma Gefileerd om meer te weten te komen over de oorsprong van ons eten.

 

Tegenwoordig heb ik diverse opdrachtgevers en opdrachten zoals Eigen Huis en Tuin, Hugo Kennis, Rudolph Van Veen en Yakiniku. Als redacteur, presentator, foodstylist of receptontwikkelaar. Wil je samenwerken of meer weten? Kijk dan op mijn pagina ‘Aanbod’ of 'Contact'.

bottom of page