top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCharlotte Hamilton

WIE IK BEN EN WAAROM DEZE WEBSITE BESTAAT

Bijgewerkt op: 6 jun. 2020


De Boschhoek

Lekker eten is er bij mij met de paplepel ingegoten. Mijn ouders hebben een restaurant in Zeeland, de Boschhoek. Een gezellig café/restaurant dat in de zomer overstroomd wordt door Duitse toeristen die na een dagje strand neerploffen op het terras. Op dertienjarige leeftijd ging ik daar voor het eerst afwassen. Later hoefde ik niet alleen meer bordjes af te drogen en ijsjes te maken maar ging ik werken als serveerster. Tot op de dag van vandaag werk ik al mijn vakanties en weekeindes met veel plezier in het restaurant.​​​​​​​Studie

Verder studeer ik in Tilburg. Ik zit in het vierde jaar van de opleiding Journalistiek. Ik specialiseer mij in de culinaire journalistiek. Na mijn stage bij De Buik van Rotterdam wist ik het zeker, ik word culinair journalist. Ik ben blijven freelancen voor De Buik en begon aan een cursus foodjournalistiek in Amsterdam.Op het moment loop ik stage bij Koffietijd en 5 Uur Live, en kijk ik mijn ogen uit.


Koken Mijn ouders vragen zich vaak af of ik niet gewoon een koksopleiding had moeten doen. Ik sta elke dag achter het fornuis thuis, als ik wakker word ben ik bezig met wat (of waar) ik die avond ga eten. Ik houd van koken en nog meer van eten. Ik heb veel geleerd van mijn moeder, van de Boschhoek en natuurlijk van oefeningen en uitproberen.


Gefileerd Ik gaf mij op voor het programma ‘Gefileerd’ om nog meer te leren over eten en koken en kreeg de kans om met vier anderen twintigers en Jennifer Hofman naar Thailand reizen en te zien onder welke omstandigheden voedsel wordt gemaakt. Tijdens deze reis heb ik veel geleerd en gezien, dingen die mij zowel in het dagelijks bestaan als ik de keuken hebben veranderd.De website Ik ben verliefd op gastronomie en wil dat met jullie delen. Daarom bestaat deze website. Hier kun je artikelen, recensies en recepten vinden.

248 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page